ultraljud och barnvagnsköp

i måndags rullade vi iväg mot Linköping för ett 3d ultraljud på lille ♡ i magen. på rutinultraljudet i november kunde bm tyvärr inte se vad det låg i magen. Och vi som ville veta blev såklart än mer nyfikna. eftersom vi även ville göra ett 3d och 4d ultraljud beställde vi ganska snart en tid.

I måndag var det alltså dags och båda var väldigt nervösa. haha. ultraljudet var helt magiskt , vi kunde se honom så tydligt. för ja, det är en liten grabb som ligger i magen :D vi har fått massor av fina bilder och videor med oss hem , kan verkligen rekommendera alla gravida att göra dessa ultraljud då det blir en helt annan upplevelse än de vanliga i 2d. det är värt varenda krona och jag skulle gärna göra om det varje vecka fram till det är dags .

vi passade även på att åka förbi en butik i Linköping och köpa den vagn vi vill ha. Så nu står äntligen vår drömvagn hemma hos oss och inte i någon butik. kändes lite konstigt att köra ut den själv från butiken till bilen, men skönt att den är köpt och klar då det börjar dra ihop sig .




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback