.

Ilona kom hem igår vid halv 5 från Calles mamma som var hundvakt i helgen. Tänkte direkt när hon kom att hon var lite konstig och loj när hon hälsade. Inte alls så glad och hysterisk som hon brukar se oss, speciellt Calle. Upptäckte ganska snart att hon hade en svullnad på halsen. Såg ut som en dubbelhaka som svullnade mer och mer.

Trodde hon blivit ormbiten, ringde vet och sa att vi var påväg in till strömsholm. De trodde också dom, först. Men efter ett blodprov visade det sig att hon hade massor av vita blodkroppar vilket tyder på kraftig infektion, de bildas inte förrän efter knappt ett dygn så det kommer inte av ett ormbett.  Hennes svullnad är också för  hård .

Vi blev sittande i ett provrum och Ilona fick dropp, de har också gjort en bakteriodling som tar 3 dar. Var inne på röntgen och tog 2 bilder, som inte visade någonting alls. Ilona blev kvar över natten.

Idag har de gjort en ultraljudundersökning utan att se nått. de sövde henne och gick ner med kamera i halsen . De vill fortfarande inte utesluta att det sitter någonting i halsen, även om de inte hittar nått.

Ilona blir kvar även till imorn. Hoppas vi får hämta hem våran Lånis imorgon, vi vill inte ha henne på strömsholm :/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback