Söndag.

Länge sen man uppdaterade här, ska bli bättre nu. Allt är ju ungefär som vanligt nu. Ilona är hemma igen, och vi hade råd att lösa ut henne. Var lite krången där ett tag då försäkringsbolaget inte ville vara med o betala pga av att det brukar gå på en dolda fel försäkring då vi inte har det eftersom vi bytte försäkringsbolag. Vi stod o valde mellan 5500 och 29500 , som tur är slutade det på det första.

Fick höra att madde köpt träningscykel på extrapris. Blev skitsugen och åkte och köpte en likadan. Byggde ihop den helt själv i eftermiddags. Om man bortser från att jag satte tramporna fel , höger på vänster och tvärtom. Fick skruva isär hela skiten igen . Gjorde om allt. Och sätter såklart den ena trampan bakofram istället . Jag blir skitarg och kastar verktygen på trampmaskinen , Calle asgarvar.

Läste senare på hennes blogg att det även är kanelbullens dag idag. Så för ungefär 15 minuter sen stod jag (med kanelbulle) på trampmaskinen framför teven. Drog ner persiennen för grannarna för att slippa se ut som "nej men den här bullen är lugnt, den tränar jag bort på cykeln på bara 15 minuter ". :P



» Madde

oj oj OJ vilka influenser jag har på dig då :p Men du vet, Calle fick ju komma och skruva fast mina muttrar, fixade jag inte själv. Så du är inte ensam om att inte lyckas helt och hållet. Och okej, kanelbulle och träning kan jag väl godkänna för denna gång då, men inga fler bullar nu inte!!

Men visst var maskinen helt okej? Jag körde en halvtimme nu på morgonen, kändes riktigt bra =)

2009-10-05 // 07:31:47
» Madde

Låter ju som ett bra beslut, good luck då! haha =)

2009-10-05 // 10:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback