CREEPY!

Ibland är det läskigt hur bra saker stämmer . =S



Kräftan

22 Juni - 22 Juli

Allmänt:
För kräftan betyder familjen allt och hon är väldigt beskyddande. Hon har en förmåga att göra alla hon tycker om till "familjemedlemmar" och hennes omsorg om de näraa och kära sviker aldrig. Kräftan lever genom känslor och har ett rikt inre liv som gör henne lynnig och ibland svårmodig. Hon har ett mycket känsligt sinne och för att skydda det kan hon utåt sett verka sluten och hård. Hon har ett storit behov av trygghet och håller därför ofta fast vi både människor och miljöer.
Kräftan passar ihop med: Fiskarna och Skorpinjonen.

Kräftkvinnan kan vara svår att förstå sig på efterosm hon har ett känsligt sinne och ett djupt allvar. Men med försiktighet och tålamod kan man vinna hennes förtroende. Kräftkvinnan är mycket lättsårad och känslig för kretik. Men när hon känner trygghet i en relation så är hon mycket varm och kärleksfull. Hon planerar sin ekonomi väl och är sällan slösaktig. Kräftkvinnan är fulla av empati och en väldigt god lyssnar. Ger du henne ett förtroend så kan du vara säker på att det du har sagt stannar hos henne.

Kräftmannen är en sentimental drömmare. Han väljer sin partner letar han främst efter en mor till sina framtida barn. Han är lynnig och växlar hela tiden i humöret. Han uppvaktar och skämmer bort sin kvinna med det ena och det andra och han tar gärna själv emot komplimanger. Han är en god analytiker och därför också en god lyssnare.



Så alla heta skorpinioner och fiskar där ute, hör av er ! hahah



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback